Θερμιδομετρητής - Θερμίδες - Δίαιτα info@calories.com.gr
Ο Ημερήσιος θερμιδομετρητής σας...

Η διαχείριση στόχων είναι πλέον διαθέσιμη!

05/05/2015 @ 15:11

Διαχειριστείτε τους στόχους σας, θέστε νέους στόχους για απώλεια κιλών ή δείτε πόσο κοντά βρίσκεστε σε αυτούς που έχετε ήδη εισάγει. Ο υπολογισμός της διάρκειας εκπλήρωσης ενός νέου στόχου γίνεται βάσει των τελευταίων αποθηκευμένων στοιχείων σας και πιο συγκεκριμένα του BMR σας (Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός), σε συνδυασμό με τα κιλά που επιθυμείτε να χάσετε καθώς και των επιτρεπόμενων ορίων απώλειας βάρους.

Μπορείτε να θέσετε παραπάνω από έναν στόχους αλλά μόνο ο τελευταίος θα θεωρείται ενεργός. Ο προτεινόμενος αριθμός κατανάλωσης θερμίδων βάσει του ενεργού σας στόχου μεταβάλλεται κάθε φορά που αλλάζετε τα στοιχεία σας (σε περίπτωση απώλειας βάρους ή αλλαγής της φυσικής δραστηριότητας) καθώς υπολογίζεται βάσει του BMR σας. Πατήστε εδώ για να δείτε τα στοιχεία σας.

Ο Ημερήσιος θερμιδομετρητής του calories.com.gr σας ενημερώνει σχετικά με τον προτεινόμενο αριθμό κατανάλωσης θερμίδων βάσει του ενεργού σας στόχου καθώς και με το ποσοστό εκπλήρωσής του. Τέλος, σας ενημερώνει και σε περίπτωση εκπλήρωσης στόχου στη σελίδα των στοιχείων σας.

Όλα όσα σας παρουσιάζουμε παραπάνω τα αναφέρουμε με κάθε επιφύλαξη μιας και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, ο μόνος ειδικός και αρμόδιος σε θέματα υγείας, διατροφής και διαιτολογίας είναι ο διαιτολόγος σας ή ο ιατρός σας, όπως αναφέρεται ρητώς στους Όρους Χρήσης του ιστοχώρου μας.

BMI
υπολογισμός
Τί είναι ο Δείκτης Μάζας Σώματος
Βάρος: Κιλά
Ύψος: Εκατοστά
BMR
υπολογισμός
Τί είναι ο Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός
Φύλο: Γυναίκα Άνδρας
Ηλικία: Ετών
Βάρος: Κιλά
Ύψος: Εκατοστά
Φυσική Δραστηριότητα:
Ψηφοφορία
η γνώμη σας
Πόσο συχνά τρώτε έτοιμο φαγητό (delivery);
Σχεδόν καθημερινά
3-5 φορές την εβδομάδα
1-2 φορές την εβδομάδα
Σπάνια
top