Θερμιδομετρητής - Θερμίδες - Δίαιτα info@calories.com.gr
Ο Ημερήσιος θερμιδομετρητής σας...

Η αποθήκευση δικών σας τροφών, φαγητών και γευμάτων είναι πλέον διαθέσιμη!

17/08/2015 @ 1:55

Με χαρά σας ενημερώνουμε την ολοκλήρωση της τελευταίας μας αναβάθμισης στο calories.com.gr που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε αλλά και να αποθηκεύετε τις δικές σας τροφές και φαγητά καθώς και ολόκληρα γεύματα με στόχο την ευκολότερη χρήση του ημερήσιου θερμιδομετρητή.

Η ανάπτυξη της νέας αναβάθμισης έγινε με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες μιας και αρκετοί από τους χρήστες τις σελίδας μας αναζητούσαν έναν ευκολότερο τρόπο διαχείρισης και καταγραφής τροφών και φαγητών στον ημερήσιο θερμιδομετρητή μας.

Για αυτό ακριβώς το λόγο, καταφέραμε να συνδυάσουμε τις 2 βασικές ανάγκες δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποθηκεύετε δικές σας τροφές, αλλά και ολόκληρα γεύματα που μπορούν να συμπεριλάβουν έως και 10 διαφορετικές τροφές και φαγητά ανά γεύμα.

Αποθήκευση Τροφών / Φαγητών

Μέσω της αποθήκευσης τροφών και φαγητών μπορείτε να διαχειρίζεστε αποκλειστικά τις δικές σας εγγραφές. Μπορείτε για παράδειγμα να εισάγετε κάποια συγκεκριμένη τροφή που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα του calories.com.gr. Εάν έχετε αποθηκευμένες τροφές και φαγητά, τότε αυτές θα εμφανιστούν πρώτες στη αυτόματη λίστα προτεινόμενων τροφών καθώς πληκτρολογείτε την ονομασία τους. Μπορείτε να εισάγετε όσες εγγραφές επιθυμείτε μιας και δεν υπάρχει κάποιο όριο. Τέλος, μπορείτε και να διαγράψετε μια εγγραφή όποτε το επιθυμείτε.

Αποθήκευση Γευμάτων

Μέσω της αποθήκευσης γευμάτων έχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε ολόκληρα γεύματα τα οποία μπορούν να περιλαμβάνουν έως και 10 τροφές / φαγητά ανά γεύμα. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποθηκεύσετε το αγαπημένο σας πρωινό και να το χρησιμοποιείτε στον ημερήσιο θερμιδομετρητή με ένα μόνο κλίκ χωρίς να χρειάζεται να εισάγετε όλες τις τροφές και τα φαγητά ένα – ένα. Εάν έχετε αποθηκευμένα γεύματα στο λογαριασμό σας τότε στην καρτέλα του ημερήσιου θερμιδομετρητή θα εμφανιστεί μια νέα ενότητα ώστε να μπορείτε να εισάγετε το αγαπημένο σας γεύμα στην ζώνη που επιθυμείτε. Μπορείτε να εισάγετε όσα γεύματα θέλετε, να αλλάξετε τα στοιχεία ενός γεύματος (προσθήκη, αλλαγή ή αφαίρεση τροφών / φαγητών) ή ακόμα και να διαγράψετε ένα γεύμα εάν το επιθυμείτε.

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση αποτελεί την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματός μας ενώ χρειάστηκαν αρκετές ημέρες ανάπτυξης και δοκιμών με στόχο τη δική σας διευκόλυνση.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε πάντα διαθέσιμοι να ακούσουμε προσεκτικά τις προτάσεις σας για τυχόν μελλοντικές αναβαθμίσεις ή ενδιαφέρουσες επεκτάσεις.

BMI
υπολογισμός
Τί είναι ο Δείκτης Μάζας Σώματος
Βάρος: Κιλά
Ύψος: Εκατοστά
BMR
υπολογισμός
Τί είναι ο Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός
Φύλο: Γυναίκα Άνδρας
Ηλικία: Ετών
Βάρος: Κιλά
Ύψος: Εκατοστά
Φυσική Δραστηριότητα:
Ψηφοφορία
η γνώμη σας
Πόσο συχνά τρώτε έτοιμο φαγητό (delivery);
Σχεδόν καθημερινά
3-5 φορές την εβδομάδα
1-2 φορές την εβδομάδα
Σπάνια
top