Θερμιδομετρητής - Θερμίδες - Δίαιτα info@calories.com.gr
Ο Ημερήσιος θερμιδομετρητής σας
Έπιπλα Τηνιακός

Σχετικά με το calories.com.gr

Το calories.com.gr αποτελεί τον πιο μοντέρνο και εύκολο τρόπο καταμέτρησης και αποθήκευσης των θερμίδων που καταναλώνουμε καθημερινά. Οι θερμίδες είναι ένας από τους πολλούς τρόπους καταμέτρησης ενέργειας, πιο συγκεκριμένα, οι θερμίδες αποτελούν τη μονάδα μέτρησης της ενέργειας που μπορούμε να λάβουμε μέσω του φαγητού.

Όλα τα φαγητά μπορούν να μεταφραστούν σε θερμίδες δίνοντάς μας έτσι τη συνολική ενέργεια που λαμβάνουμε σαν οργανισμοί όταν τα καταναλώνουμε. Ένας από του βασικούς ορισμούς της Θερμίδας βάση του Wikipedia είναι η ενέργεια που χρειάζεται για να αυξηθεί η θερμοκρασία ενός λίτρου νερού κατά ένα βαθμό Κελσίου.

Οι θερμίδες σχετίζονται πάρα πολύ με το σωματικό μας βάρος. Για την ακρίβεια, όσο πιο πολλές καταναλώνουμε, τόσο περισσότερη σωματική προσπάθεια χρειάζεται για να τις ‘κάψουμε’. Πέρα από την κατανάλωση των θερμίδων, το ανθρώπινο σώμα ‘καίει’ θερμίδες, δηλαδή ενέργεια, συνέχεια, ακόμα και στον ύπνο του. Βέβαια, η απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεται καθένας/καθεμία από εμάς είναι διαφορετική και σχετίζεται με το φύλο, τον τρόπο ζωής, την άσκηση κτλ.

Το calories.com.gr σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε μια αυτοματοποιημένη καθημερινή καταμέτρηση θερμίδων διαθέτοντας μια πολύ πλούσια βάση δεδομένων φαγητών και τροφών μέσω μιας απλής, ανώνυμης και δωρεάν εγγραφής. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αρχίσετε να χτίζετε ένα αναλυτικό και λεπτομερές προσωπικό ιστορικό κατανάλωσης των θερμίδων που λαμβάνετε καθημερινά.

Παράλληλα, το calories.com.gr σας προσφέρει δυο πολύ εύχρηστα εργαλεία έτσι ώστε να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να υπολογίζετε το Δείκτη Μάζας Σώματός σας (BMI), καθώς και το Βασικό Μεταβολικό σας Ρυθμό (BMR).

To calories.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί Ιστοχώρο διαιτολογίας, αντιθέτως είναι ένα μοντέρνο εργαλείο που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα ιστορικό καταμέτρησης θερμίδων για προσωπική χρήση.

Για αυτό το λόγο σας προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης του calories.com.gr πριν προχωρήσετε στην εγγραφή σας.

Με εκτίμηση,
η ομάδα του calories.com.gr

BMI
υπολογισμός
Τί είναι ο Δείκτης Μάζας Σώματος
kg
cm
BMR
υπολογισμός
Τί είναι ο Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός
Ετών
kg
cm
Ψηφοφορία
η γνώμη σας
Πόσα γεύματα λαμβάνετε την ημέρα;
Παλαιότερες Ψηφοφορίες
Ρυθμίσεις Cookies