Θερμιδομετρητής - Θερμίδες - Δίαιτα info@calories.com.gr
Ο Ημερήσιος θερμιδομετρητής σας

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το calories.com.gr για τυχόν ερωτήσεις, διευκρινίσεις, προτάσεις ή σχόλια μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω email στη διεύθυνση info@calories.com.gr

Η ομάδα μας, σε μια συνεχόμενη προσπάθεια ανάπτυξης και επέκτασης των λειτουργιών και δυνατοτήτων του calories.com.gr θεωρεί κάθε σας σχόλιο ευπρόσδεκτο. Πάντα αναζητούμε τρόπους βελτίωσης των υπηρεσιών μας και ενθαρρύνουμε τις προτάσεις των επισκεπτών ή χρηστών της ιστοσελίδας μας.

Παράλληλα, είμαστε σε μια συνεχόμενη αναζήτηση συνεργατών όσον αφορά το χώρο της διαιτολογίας, της διατροφής και του αθλητισμού και αν ενδιαφέρεστε θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!

Τέλος, το calories.com.gr, μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, έχει καταφέρει να προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά αποτελώντας έτσι μια εξαιρετική ευκαιρία διαφήμισης για εταιρείες και επαγγελματίες του χώρου. Αν ενδιαφέρεστε να διαφημιστείτε και εσείς στον μοναδικό Ελληνικό Ημερήσιο Θερμιδομετρητή παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ο ομάδα του calories.com.gr

BMI
υπολογισμός
Τί είναι ο Δείκτης Μάζας Σώματος
kg
cm
BMR
υπολογισμός
Τί είναι ο Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός
Ετών
kg
cm
Ψηφοφορία
η γνώμη σας
Πόσα γεύματα λαμβάνετε την ημέρα;
Παλαιότερες Ψηφοφορίες