Έχετε όρεξη για ρολό κοτόπουλο; Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή της Αργυρώς για το πιο νόστιμο ρολό κοτόπουλο με πατάτες baby και σάλτσα μουστάρδας, γιατί είναι μια συνταγή, εύκολη, γρήγορη, ελαφριά και πεντανόστιμη. Ψήστε το στην κατσαρόλα για να κρατήσει όλα τα ζουμιά του και να παραμείνει υγρό και ζουμερό. Ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να σας κάνει το ρολό κοτόπουλο γεμιστό με ό,τι σας αρέσει. Αν σας αρέσει η δροσιά στη γεύση, αφού δέσετε τη σως μουστάρδας, προσθέστε μία κουταλιά γιαούρτι εκτός φωτιάς και ανακατέψτε να πάρει κρεμώδη υφή. Συνοδέψτε το κοτόπουλο ρολό με σαλάτα εποχής.
Ένα αγαπημένο φαγητό για το Κυριακάτικο τραπέζι, ζουμερό και πεντανόστιμο για να ευχαριστήσετε όλη την οικογένεια. Αυτή η συνταγή της Αργυρώς θα σου μάθει όλα τα μυστικά για να κάνετε το έτοιμο ρολό κοτόπουλο πιο νόστιμο και λαχταριστό από ποτέ. Φτιάξτε το στη κατσαρόλα για να κρατήσει όλα τα ζουμιά του και συνοδεύστε το με πατάτες baby ή ρύζι. Μην παραλείψετε την σως μουστάρδας γιατί αυτή η σάλτσα είναι το μυστικό που θα απογειώσει το πιάτο σας. Ψήστε το μαζί με το δίχτυ για να μην ανοίξει κατά το ψήσιμο στην κατσαρόλα και διαλυθεί. Για έξτρα νοστιμιά, ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να γεμίσει το κοτόπουλο με υλικά που σας αρέσουν.
Ξεκινάμε την συνταγή για το πιο νόστιμο ρολό κοτόπουλο στη κατσαρόλα.
Δέσιμο σάλτσας
Κόβουμε σε φέτες το ρολό κοτόπουλο, γαρνίρουμε με τις βρασμένες πατάτες baby κομμένες στη μέση, τα καρότα γλασέ και ό,τι άλλο μας αρέσει. Περιχύνουμε με τη σως μουστάρδας. Αν δεν σας αρέσει η έντονη μυρωδιά των βοτάνων, καλό είναι να αρωματίσετε το φαγητό για λίγα λεπτά και μετά να τα αφαιρέσετε.
Είναι απαραίτητο η κατσαρόλα που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι μικρή, ίσα που να χωράει το ρολό, γιατί τα υγρά του φαγητού είναι λίγα και θέλουμε να είναι συγκεντρωμένα γύρω από το κοτόπουλο.
2-3 πρέζες μοσχοκάρυδου, κατά τη διάρκεια του σοταρίσματος, θα απογειώσουν τη γεύση του ρολού.
Πηγή: www.argiro.gr